قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۸/۲۸ - ۱۳:۳۸

تعطیلی کارخانه "فورد" در بلژیک موجب خودکوشی برخی از کارکنان شد

تعطیلی کارخانه خودروسازی "فورد" آمریکا در بلژیک، هزاران بیکار را ناامید و برخی‌ها را نیز به خودکشی کشانده است.

 تعطیلی کارخانه "فورد" در بلژیک موجب خودکوشی برخی از کارکنان شد
به گزارش «سراج24»، زمانی که شرکت خودروسازی فورد آمریکا در سال 2012 از تعطیلی کامل کارخانه خود در شهر "ژانک" بلژیک در سال2014 خبر داد، اوضاع آشفته‌ای برای کارگران این کارخانه بوجود آمد و آن‌ها در واکنش به انتشار این خبر، دست به اعتصاب زدند.
بر اثر بحران اقتصادی که فورد به آن دچار شده است، حدود 10 هزار فرصت شغلی در خطر از دست رفتن است.
این در حالی است که فقط چند صد نفر از این 10 هزار نفر توانستند بار دیگر برای خود، کار پیدا کنند.
یکی از کارگران فورد در این خصوص گفت: من همواره گفته‌ام که چقدر اوضاع، سخت است. به نظرم، مشکل نیروهای کار این شهر، تازه از سال آینده شروع می‌شود چون نیاز به نیروی کار در این شهر روز به روز کم‌تر می‌شود.
اکنون شهرداری شهر ژانک نیز برای اداره این شهر، پول در اختیار ندارد، به طوری که وی در مصاحبه خبری خود گفت: ما در این شهر برای تقبل هزینه‌های شهر تا سال 2020 میلادی تقاضای 61 میلیون یورو خسارت کرده‌ایم؛ چرا که هم هزینه‌ها بالا رفته و هم درآمدهای شهر کم شده است.
بسیاری از کارگران از کار بیکار شده این شهر، به‌شدت مقروض هستند و خیلی از آن‌ها نیز بر اثر ناامیدی و افسردگی، راهی مطب پزشکان شده‌اند و در حال حاضر 4 تن از این بیماران، دست به خودکشی زده‌اند.
این گزارش با بیان آن که تولید محصولات شرکت خودروسازی فورد در شهر ژانک بلژیک به‌شدت با کاهش روبرو شده است، ادامه داد: اعضای اتحادیه‌های کارگری در این‌جا روز به روز بیش‌تر مشکل پیدا می‌کنند.
 
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••